Şikayetçiyim Kategorisi Kuralları:
Şikayetçi Olduğum üye : Üyenin forum profil linki
Şikayet Nedenim : Şikayet nedeni kısa, öz ve anlaşılır şekilde yazılmalı
Kanıtlar : Olaya ait kanıtlar eklenmeli. ( dekont, skype konuşmaları vb )
Şablona uymak zorunlu değildir fakat bu bilgileri mutlaka vermeniz gerekir, ek bilgiler verebilirsiniz.
- Açılan konularda mutlaka kanıt bulunmalıdır, kanıtsız şikayetler onaylanmaz, ısrarla kanıtsız konu açılması durumunda, yönetim tarafından gerekli cezai işlem uygulanacaktır.
- Küfür, hakaret veya kişilik haklarını ihlal eden mesajlar silinir, bunu yapan üyeye ceza verilecektir.
- Bu kategoriye şikayet konusu açan üye Altvturk hakemliğini kabul etmiş sayılır ve yöneticilerin vereceği her türlü kararı kabul edeceğini baştan garanti etmiş olur,
- Şikayet konularıyla ilgili verilen kararlar için tekrar şikayet konusu açılamaz, bu kurala uymayan üyeler forumdan uzaklaştırılacaktır.
- Altvturk yönetimi veya herhangi bir Altvturk servisi ile ilgili şikayet konusu açılamaz, bu gibi durumlarda doğrudan adminlerle iletişime geçebilirsiniz. ( Forumda ticaret yapan yönetim üyeleri hariç, ticaret yapan yönetim üyelere normal üyeler için geçerli kurallar uygulanır. )
- Açılan şikayet konusununda ismi geçmeyen birinin yorum yapması yasaktır.
- Baltalama olmaması açısından açılan konu başlıkları Şikayetçiyim adı altında olmalıdır. Kesinlikle isim verilmemelidir.
- Yukarıda yazılı olmasa bile Altvturk yönetimi çeşitli durumlarda insiyatif kullanarak karar verebilir.
Şikayetçi Olduğum üye : Üyenin forum profil linki
Şikayet Nedenim : Şikayet nedeni kısa, öz ve anlaşılır şekilde yazılmalı
Kanıtlar : Olaya ait kanıtlar eklenmeli. ( dekont, skype konuşmaları vb )
Şablona uymak zorunlu değildir fakat bu bilgileri mutlaka vermeniz gerekir, ek bilgiler verebilirsiniz.