Sunucu tanıtım bölümüne olan yoğunluktan ötürü oluşan karmaşıklık ve açılan gereksiz konulardan dolayı, tanıtım için açacağınız konulara gereksinim sunma gereği duyduk. Getirilen gereksinimler tanıtım konularının daha fazla etkileşim almasına hem de daha güzel bir anlatım olması için uygulanmıştır. Açacağınız sunucu tanıtım konularını lütfen üşenmeden özenerek açın.
Bu gereksinimler ile kullanıcımızı sınırlandırmıyoruz. Bunların dışına çıkmak sizin hayal gücünüze bağlı. Ancak bu gereksinimleri atlayarak bir konu açmanız yanlış olur. Konunuz kapatılabilir veya gösterimden kaldırılabilir.
Belirtiğimiz gereksinimlerin sırasının hiç bir önemi yoktur.
Sunucu tanıtım gereksinimleri :
Konu açmadan önce bu gereksinimlere dikkat edeceğiniz gibi daha önceden açtığınız bir tanıtım konusu varsa başka konu açmanıza gerek yoktur. Aynı konu üzerinden devam edebilirsiniz.
Bu gereksinimler ile kullanıcımızı sınırlandırmıyoruz. Bunların dışına çıkmak sizin hayal gücünüze bağlı. Ancak bu gereksinimleri atlayarak bir konu açmanız yanlış olur. Konunuz kapatılabilir veya gösterimden kaldırılabilir.
Belirtiğimiz gereksinimlerin sırasının hiç bir önemi yoktur.
Sunucu tanıtım gereksinimleri :
- İlk olarak sunucu hakkında teknik bilgi verin.
- Ardından sunucunuzdan bahsedin.
- Görsel eklemekten çekinmeyin.
- Sürekli flood (spam) yapmayınız.
- Son olarak iletişim bilgileri.
Konu açmadan önce bu gereksinimlere dikkat edeceğiniz gibi daha önceden açtığınız bir tanıtım konusu varsa başka konu açmanıza gerek yoktur. Aynı konu üzerinden devam edebilirsiniz.